2016.01.29. | Aktuális | Médianéző

Közlemény


Új vezető csatlakozik a Nézőpont Csoporthoz – Boros Bánk Levente a Médianéző Kft. ügyvezetője.


2015.08.10. | Aktuális | Médianéző

Sajtóközlemény


Több mint 150 állami szervezetnek nyújt komplex médiaszolgáltatásokat a Médianéző

A Médianéző 2015. augusztus 1. és 2018. december 31. között a teljes kormányzati intézményrendszer számára végezhet hírfigyelési, valamint magyar és nemzetközi médiafigyelési, médiaelemzési és médiahatás-vizsgálati tevékenységet. A cég nyílt közbeszerzési eljárás keretében nyerte el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatát. Az összesen 20 féle szolgáltatás legfontosabb eleme a napi hírösszefoglalók és médiaszemlék elkészítése, valamint a havi több mint egy tucat médiakutatás és médiaelemzés elvégzése.

A kormányzati médiamonitor segítségével nemcsak az összes minisztérium, de számos egyéb állami szerv – összesen több mint 150 ügyfél – központilag, külön díj megfizetése nélkül kapja immáron napi szinten a médiafigyelési szolgáltatást. Így például a NAV, a Magyar Állami Operaház vagy az ORFK és az összes megyei rendőrkapitányság is felhasználója a kormányzati médiamonitornak.

A kormányzati médiamonitor szolgáltatásért a Médianéző Kft. havonta nettó 90 millió 678 ezer forintot kap. A pályázatnak köszönhetően a Médianéző Kft. 200 munkahelyet hoz létre, illetve tart fenn. A Médianéző Kft. a Nézőpont Csoport Zrt. leányvállalata, a cég 2010-es alakulása óta mára már a médiafigyelési és –elemzési piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált.

További információ:
sajto@medianezo.hu


2015.08.10. | Aktuális | Médianéző

Közlemény


A Médianéző Kft. tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy sikeres pályázatot nyújtott be a komplex „kormányzati médiamonitor” szolgáltatásra a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak, s ennek keretében 2015. augusztus 1. és 2018. december 31. között a teljes kormányzat számára végezhet a hírfigyelési, valamint magyar és nemzetközi médiafigyelési, médiaelemzési és médiahatás-vizsgálati tevékenységet.

A kormányzati médiamonitor segítségével nemcsak az összes minisztérium, de számos egyéb állami szerv – összesen több mint 150 ügyfél – is központilag, ellenszolgáltatás nélkül kapja a médiafigyelési szolgáltatást. Így például a NAV, a Magyar Állami Operaház vagy az ORFK és az összes megyei rendőrkapitányság is felhasználója a kormányzati médiamonitornak. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a közpénzek takarékos felhasználása érdekében legyenek a kormányzat és a Médianéző Kft. segítségére az esetleges párhuzamos médiafigyelési szerződések becsatornázásában a kormányzati médiamonitor szolgáltatáscsomagba.

A kormányzati médiamonitor szolgáltatásért a Médianéző Kft. havonta 90.678.000 Ft + áfa összegre jogosult, amelyből 200 munkahelyet hoz létre vagy tart fent.

A Médianéző Kft. 2010-ben alakult és 2011 és 2015 között is végzett központosított médiafigyelést a kormány számára. A társaság a Nézőpont Csoport Zrt. leánycége. Utóbbi tulajdonosa és igazgatóságának elnöke dr. Győri Tibor.

Mráz Ágoston Sámuel
ügyvezető
Médianéző Kft.