2015.08.10. | Aktuális | Médianéző

Sajtóközlemény


Több mint 150 állami szervezetnek nyújt komplex médiaszolgáltatásokat a Médianéző

A Médianéző 2015. augusztus 1. és 2018. december 31. között a teljes kormányzati intézményrendszer számára végezhet hírfigyelési, valamint magyar és nemzetközi médiafigyelési, médiaelemzési és médiahatás-vizsgálati tevékenységet. A cég nyílt közbeszerzési eljárás keretében nyerte el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatát. Az összesen 20 féle szolgáltatás legfontosabb eleme a napi hírösszefoglalók és médiaszemlék elkészítése, valamint a havi több mint egy tucat médiakutatás és médiaelemzés elvégzése.

A kormányzati médiamonitor segítségével nemcsak az összes minisztérium, de számos egyéb állami szerv – összesen több mint 150 ügyfél – központilag, külön díj megfizetése nélkül kapja immáron napi szinten a médiafigyelési szolgáltatást. Így például a NAV, a Magyar Állami Operaház vagy az ORFK és az összes megyei rendőrkapitányság is felhasználója a kormányzati médiamonitornak.

A kormányzati médiamonitor szolgáltatásért a Médianéző Kft. havonta nettó 90 millió 678 ezer forintot kap. A pályázatnak köszönhetően a Médianéző Kft. 200 munkahelyet hoz létre, illetve tart fenn. A Médianéző Kft. a Nézőpont Csoport Zrt. leányvállalata, a cég 2010-es alakulása óta mára már a médiafigyelési és –elemzési piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált.

További információ:
sajto@medianezo.hu


  • Megosztás:

Ehhez az oldalhoz nem lehet hozzászólni.