Rólunk


A 2010 tavaszán alakult Médianéző Kft. médiafigyeléssel és –elemzéssel foglalkozik. Célunk, hogy modern infrastrukturális háttérrel, a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsuk megrendelőink tájékozódását, lényeglátását, felkészültségét. A magyar és a nemzetközi média nyújtotta információtengerből a Médianéző Kft. képes az ügyfelei és azok versenytársai megjelenéseit kigyűjteni, arról az ügyfeleit gyorsan tájékoztatni, illetve a megjelenések tendenciáját és interpretációját elemezni.

Az online és a nyomtatott médiaforrások mellett vállaljuk a televízió és a rádióadások figyelését is. Infrastruktúránk segítségével az elektronikus médiában elhangzó említéseket is ki tudjuk szűrni, így ügyfeleink azonnal tudomást szereznek arról, ha velük, versenytársaikkal vagy éppen ágazatukkal foglalkozik a sajtó.

Mindez azonban nem elegendő a 21. században. Manapság már a közösségi oldalakon gyakran gyorsabban terjednek a hírek és álhírek, mint a hivatalos csatornákon. Egy-egy hangadó blogger véleménye gyorsabban jelenik meg és meghatározóbb lehet egy hivatalos sajtótájékoztatónál. A döntéshozóknak pedig nemcsak azt kell tudnia, ki vette át az ő üzeneteiket, hanem azt is, mit tudnak és gondolnak róla a többiek. Legyen szó piaci versenyről, vagy közéletről. Éppen ezért a Médianéző Kft. vállalja, hogy ügyfelei számára átfogó képet ad a meghatározó blogok, a kommentek és a közösségi oldalak világából is.