Tematikus médiafigyelés


szemelyreszabottReggeli tematikus médiafigyelésünkből ügyfeleink áttekintést kapnak a megelőző 24 órában a magyar médiában közzétett, őket érintő megjelenésekről. A reggeli tematikus médiafigyelések tartalmazzák az aznap megjelent újságcikkeket, az előző napi rádiós és televíziós anyagok leiratait és az előző napi és aznap hajnali online megjelenéseket. A médiafigyelésből egy kattintással elérhető az adott hír kép-, illetve hanganyaga saját fejlesztésű online rendszerünkben, mely egyben archívumként is szolgál ügyfeleink számára.

Médiafigyelésünkből ügyfeleink tájékozódhatnak saját megjelenésükről, versenytársaik említéseiről, vagy az őket érdeklő tematikus hírekről is. Az anyagok szerkezetének összeállításában, formai jellemzőinek meghatározásában, kiküldési határidejének megállapításában egyaránt rugalmasan igazodunk ügyfeleink igényeihez. Szükség szerint vezetői összefoglalót is készítünk a legfontosabb megjelenésekből, illetve vállaljuk valamennyi megjelenés tartalmi kivonatának megírását a gyors és hatékony tájékozódás elősegítése érdekében.

Napközbeni tematikus médiafigyelés szolgáltatásunk igénybevételével értesülhet az online és elektronikus médiumok legfrissebb megjelenéseiről. Minden nap folyamatosan, meghatározott időpontokban tájékoztatjuk az előre egyeztetett kulcsszavak alapján a legfrissebb hírekről. Napközbeni tematikus médiafigyelés szolgáltatásunk igénybevételével vállaljuk sajtóesemények, médiabejelentések nyomon követését, hogy a leggyorsabban tájékoztatást kapjon azok médiavisszhangjáról.

Vissza