Hírösszefoglalók


hirosszefoglaloA modern üzleti és politikai életben elengedhetetlen a gyors információszerzés, a pontos és mindenre kiterjedő tájékozottság. Termékeink, a Reggeli Hírösszefoglaló különböző változatai, a Reggeli Sajtószemle, és a Napközbeni Hírösszefoglaló áttekinthető formában, témákra lebontva tájékoztatják ügyfeleinket a nap fontos, üzleti szempontból és politikailag releváns történéseiről. Ezek jellegzetessége, hogy magas hozzáadott értékkel készülnek, így megrendelőink megspórolhatják a hírek feldolgozására szánt időt.

Hírfigyelőink széles körű ismeretei garantálják, hogy minden releváns információ megtalálható legyen hírösszefoglalóinkban. Munkatársaink válogatásánál szempont volt, hogy látóköreik egymás kiegészítő szinergiákként funkcionáljanak. A hírfigyelő csapat tagjai között van politológus, jogász, közgazdász végzettségű, de a csapat tagjai között megtalálható humán műveltséggel rendelkező munkatárs és pszichológus is.

Termékeink:

A „Reggeli Hírösszefoglaló +” (RHÖ+) minden reggel 8 órára elérhetővé teszi az aznapi lapok teljes feldolgozott cikkanyagát, az online médiumok releváns cikkeit, illetve a távirati iroda értesüléseit, 5-8 soros összefoglalók formájában, 8 oldalban. Az RHÖ+ részletes tájékoztatást nyújt Magyarország történéseiből. Segítségével nem érheti meglepetés, minden helyzetre felkészülve hozhatja meg döntéseit.

A kevesebb néha több. A „Reggeli Hírösszefoglaló”, (RHÖ) rövidebb (3 oldal) kiadásban foglalja össze az üzleti életben elengedhetetlen sajtóértesüléseket. Segítségével megismerkedhet Magyarország és a világ üzleti és politikai történéseivel. A rövid terjedelem lehetővé teszi, hogy egy zsúfolt napirend esetén is pár perc alatt megismerhetővé váljanak a legfontosabb sajtóértesülések.

A „Reggeli Sajtószemle” (RSSZ) erőssége a szó szerinti idézetek megléte. A termék kifejezetten azon megrendelőink számára készül, akik fontosnak tartják, hogy reagáljanak az őket érintő lapértesülésekre. Az RSSZ cikkenkénti összefoglalókat tartalmaz, melyek számos szó szerinti, az eredeti cikkben is megjelent idézetet tartalmaz, így a megrendelőink egyből, az RSSZ elolvasása után megfogalmazhatják észrevételeiket a sajtónyilvánosság felé. Az RSSZ-t azoknak a megrendelőinknek kifejezetten ajánljuk, akik külön sajtóval foglalkozó asszisztensi kört tartanak fent, mivel a sajtószemle megléte nagyban növeli a médiakapcsolatokért felelő személyzet hatékonyságát.

A „Napközbeni Hírfigyelés” segít ügyfeleinknek, hogy a reggeli sajtótermékek ismeretén túl első kézből értesüljenek a nap során megjelent fontos értesülésekből. Termékünk napi három alkalommal kerül kiküldésre, így garantálva megrendelőinknek a percre kész tájékozódás előnyeit.

Vissza