Nemzetközi sajtófigyelés


nemzetköziA nemzetközi médiában megjelenő magyar vonatkozású cikkek, illetve az egyes iparágakkal, szektorokkal kapcsolatos hírek nagy hatással bírnak a magyar közéletre és gazdaságra egyaránt – legyen szó külföldi tulajdonú cégek anyavállalatainak eseményeiről, egy-egy ágazat európai és világpiaci fejleményeiről, vagy akár Magyarország megjelenéséről a külföldi médiában.

A Nemzetközi tematikus médiafigyelés – és elemzés minden hétköznap reggel a világsajtó szemlézésével összefoglalja a megrendelő számára releváns tartalmakat, valamint ezek alapján meghatározott időközönként elemzést készít. A szemlézett lapok körét politikai-gazdasági relevancia, olvasottság és példányszám alapján határozzuk meg, mely igény szerint tovább bővíthető.

A tematikus nemzetközi médiafigyelés keretében készülő „Nemzetközi Sajtószemle” Magyarország külföldi média-megjelenéseinek magyar nyelvű összefoglalóit tartalmazza. A sajtószemle részét képezi egy vezetői összefoglaló is, amelynek segítségével ügyfelünk villámgyorsan tájékozódhat a nemzetközi hírek világában.

A nemzetközi média releváns tartalmaiból lehetőség nyílik kvantitatív és kvalitatív médiaelemzések elkészítésére, melyek hasznos információkkal segíthetik a megrendelő döntéshozatalát valamint kommunikációs stratégiájának hatékonyabbá tételét. Kvantitatív elemzésünk számszerűen is kimutathatóvá teszi a megrendelő kommunikációjának eredményességét, részletes adatokat közölve arról, hogy mely médiumokban, milyen gyakorisággal és milyen médiaképpel jelent meg. Azon ügyfeleink, akik a teljesség igényével lépnek fel, használhatják kvalitatív elemzésünket, melyben nemcsak a megjelenések mennyiségi adatait mutatjuk be, hanem részletes tartalomelemzéssel is szolgálunk.

A figyelt országok:

Ausztria
Bosznia-Hercegovina
Csehország
Egyesült Államok
Franciaország
Horvátország
Izrael
Lengyelország
Nagy-Britannia
Németország
Olaszország
Oroszország
Románia
Svájc
Szerbia
Szlovákia
Szlovénia

Vissza